Concept

Filozofia tratamentului

PRECIZIE

Tratamentele se efectuează la microscop sau sub lupe stomatologice.

ESTETICĂ & FUNCȚIE

Estetica lipsită de funcționalitate nu oferă o stabilitate pe termen lung

PLANIFICARE

Nu se inițiază nici o lucrare în absența unui proiect fezabil

FOTOGRAFII/IMAGINI VIDEO

Atât estetica, dar și precizia tuturor tratamentelor sunt documentate prin prezentarea unei serii de fotografii și imagini video

PRIMA VIZITĂ

completarea formularului prin care se strâng informații relevante și prin care se realizează anamneza pacientului în vederea elaborării profilului medical general al pacientului (toate datele personale sunt completate și protejate în baza legilor aplicabile privind confidențialitatea datelor, putând fi folosite doar pentru a întocmi o schemă optimă de tratament);
efectuarea examenului clinic;
analiza radiografiilor.

Datele clinice ne permit să înțelegem în mod obiectiv starea generală de sănătate a pacientului, astfel încât să putem pune un diagnostic corect și să identificăm cele mai bune opțiuni de tratament pentru fiecare caz individual în parte.

Înainte de a aplica orice tip de schemă terapeutică, așa cum se procedează în alte ramuri ale medicinei, este necesară efectuarea unui examen medical inițial. Această etapă este esențială nu doar pentru a pune un diagnostic corect, dar și pentru a concepe o schemă terapeutică personalizată. Multe persoane sunt reticente atunci când vine vorba despre prima interacțiune cu medicul stomatolog, în special din cauza primelor experiențe care de multe ori au fost neplăcute. Prima vizită la orice cabinet medical stomatologic este în esență primul pas în construirea unei relații armonioase, bazate pe încredere între medic și pacient. De aceea este foarte important ca pacienții să fie sinceri și deschiși și, totodată, să informeze medicul despre toate problemele de sănătate ale acestora.

În acest punct, ținând cont de cererile pacienților, putem crea diverse versiuni de scheme terapeutice, toate acestea fiind însoțite de o estimare financiară care are rolul de a ajuta pacientul să ia o decizie informată care să îi satisfacă pe deplin nevoile și așteptările sale.

Pașii pe care îi urmăm pentru a cunoaște mai bine fiecare pacient în parte:

1. Anamneza – stabilirea istoricului medical;
2. Examenul cavității orale;
3. Fotografierea sau captarea de imagini video cu fața și cavitatea bucală a pacientului;
4. Diagnosticul preliminar;
5. Discuțiile preliminare;
6. Planificarea digitală ADS.

A DOUA VIZITĂ

1. Curățarea profesională a danturii;
2. Prezentarea planului de tratament bine individualizat în funcție de nevoile și problemele fiecărui pacient în parte.

La cererea pacientului, putem combina cele două etape.

După prima vizită, pacienții care au nevoie de tratamente complexe vor primi o estimare a costurilor, dar și o analiză detaliată a cazului și a planului de tratament. Astfel, pacientul va putea cunoaște toate costurile implicate chiar înainte ca tratamentul să înceapă.

ÎNAINTE & DUPĂ