Este necesară cooperarea pacientului pentru tratamentul ortodontic?

Medicul ortodont știe că un tratament ortodontic presupune pacienți excelenți. Și știi de ce? Deoarece nu este posibil să se facă tratament ortodontic doar cu teoria. Este nevoie de practică, iar în practică, cel care urmează tratament face toată diferența.

Nu este de folos pentru ortodont să folosească toate cunoștințele sale teoretice dacă nu le poate pune în practică.

Desigur, profesionistul trebuie să fie capabil și competent să obțină rezultate bune. Este nevoie de timp pentru a deveni un expert pe această temă. Mult studiu, dăruire și, mai ales, dragostea pentru ceea ce faci sunt ingredientele de bază pentru a forma un expert competent. Totuși, aceasta este prima parte a rețetei pentru un rezultat sănătos. Cealaltă jumătate provine de la pacient. Este nevoie de ajutor, cooperare, înțelegere și bunăvoință celui care urmează tratament.

Jocul sau, mai degrabă, tratamentul trebuie să fie câștigător.

De fapt, pacientul câștigă cel mai mult dintr-un zâmbet sănătos și frumos de care să se bucure mulți, mulți ani. Prin urmare, conștientizarea faptului că orice ajutor este binevenit face ca cooperarea să fie cheia SUCCESULUI.

Ca ortodont, nu m-am gândit niciodată că meritul unui tratament de succes îmi aparține exclusiv. Întotdeauna am recunoscut: COOPERAREA este un factor esențial al succesului meu.
Pot spune liniștit, tratarea unui pacient bun nu are preț, restul…știți deja.

Your smile is your superpower!
Dr. G